2262033217 Λεωφ. Σχηματαρίου 31, Δήλεσι, Βοιωτίας papmar1@yahoo.gr
hero image
 
Pap Farm
Παπαδημητρίου Δημήτριος - Ζωοτροφές - Πτηνοτροφές - Αξεσουάρ Κατοικιδίων - Δήλεσι Βοιωτίας


 

Το κατάστημα ζωοτροφών Pap Farm του  Παπαδημητρίου Δημήτρη, το οποίο βρίσκεται στην Λεωφόρο Σχηματαρίου 31 στο Δήλεσι Βοιωτίας, είναι κοντά σε εσάς και τους μικρούς σας φίλους για να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη.

Επισκεφθείτε τον φιλόξενο χώρο για την άριστη ποιότητα των προϊόντων και την άρτια εξυπηρέτηση που προσφέρει. Διαθέτοντας μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα για το σκύλο, τη γάτα, τα μικρά ζώα και τα πτηνά σας υπόσχεται να κάνει τόσο εσάς όσο και το κατοικίδιο σας χαρούμενο.

 
     
     
 
 
Στο κατάστημα θα βρείτε μεταξύ άλλων διαφόρων ειδών ζωοτροφές, σκυλοτροφές, γατοτροφές, κουνελοτροφές. Στο κατάστημα θα βρείτε επίσης μεγάλη ποικιλία σε κρεβατάκια και κλουβάκια μεταφοράς κατοικίδιων. Ανακαλύψτε μια μεγάλη γκάμα διαφόρων αξεσουάρ κατάλληλο για το ζωάκι σας από λουράκια και παιχνίδια για την καθημερινή του απασχόληση και διασκέδαση μέχρι επιλογές για τη μεταφορά του όπως σαμαράκια, κλουβάκια μεταφοράς κ.α.
 
Στο κατάστημα ζωοτροφών Pap Farm θα βρείτε επίσης προϊόντα και τροφές οι οποίες καλύπτουν απόλυτα όλες τις θρεπτικές ανάγκες του κατοικίδιου σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε μεγάλη ποικιλία από επώνυμες ζωοτροφές αρίστης ποιότητας με επιλεγμένα υλικά καθώς και διάφορες λιχουδιές, σνακ, κόκκαλα, ξηρά τροφή χύμα είτε συσκευασμένη, κονσέρβες κ.ά.